Amerika er et land med en mangfoldig kulinarisk kultur. Fra østkysten til vestkysten har amerikanerne adgang til et omfattende udvalg af køkkener.

Vi har samlet en liste over 10 must-try menuer i Amerika til dig. De vil give dig en idé om, hvad amerikansk mad handler om.

1) The Biscuit Company i Nashville, Tennessee: Denne restaurant har et sydstatskøkken, der byder på kiks og sovs samt stegt kylling og vafler.

2) Café Du Monde i New Orleans, Louisiana: Denne berømte café har specialiseret sig i kaffe og beignets – friturestegt dej dækket med sukkerglasur.

3) Alamo Café i San Antonio, Texas: Alamo Cafés menu har Tex-Mex-favoritter som enchiladas, tacos og fajitas samt desserter som tres leches-kage og churros med chokoladesauce

4) Guy's American Kitchen & Bar i Las Vegas, Nevada

Amerikas 10 mest ikoniske menuer

Det følgende er en liste over Amerikas 10 mest ikoniske menuer. Disse restauranter har alle været populære i årtier og har fungeret som inspiration for mange andre restauranter.

1. The Cheesecake Factory – The Cheesecake Factory har eksisteret siden 1973 og er en af de mest kendte restauranter i Amerika. Det er kendt for sit brede udvalg af madvalg, herunder deres berømte cheesecakes, som fås i over 30 forskellige smagsvarianter.

2. IHOP – IHOP blev grundlagt i 1958 som International House of Pancakes, men skiftede navn til IHOP i 1985 efter en varemærkekonflikt med Denny's restaurantkæde. Det er blevet en populær destination for morgenmadsmad med over 1.800 steder i hele USA og Canada.

3. McDonald's – Den originale McDonald's restaurant blev åbnet af brødrene Dick og Mac McDonald den 15. april 1948 på 14th Street og West 14th Street i San Bernardino, Californien

#1. Det hvide hus stats middagsmenu

White House State Dinner Menu er middagsmenuen, der serveres i Det Hvide Hus under en State Dinner.

1. Det Hvide Hus State Dinner Menu

2. Hvad skal man have på til en State Dinner i Det Hvide Hus

3. Pressesekretærens rolle ved en statsmiddag i Det Hvide Hus

4. Liste over Menu | Skandinavisk design når det er bedst alle tidligere amerikanske præsidenter og deres førstedamer

#2. Bill Clintons foretrukne burgerjoint, der serverer over 100 millioner pund kød om året

Clintons foretrukne burgerjoint er In-N-Out. Menuen omfatter hamburgere, cheeseburgere, pommes frites og milkshakes.

In-N-Out er en fastfood-restaurantkæde, der er baseret i Irvine, Californien. Det har over 300 lokationer i USA og blev grundlagt i 1948 af Harry Snyder og hans kone Esther Snyder.

#3. Trump Tower Grill Menu og den berømte ret, som du "ikke kan spise derhjemme"

Trump Grill-menuen er ikke, hvad du ville forvente af en typisk restaurant. Det er et eksklusivt steakhouse, der tilbyder retter som "Trump Tower Burger", "The Trump Tower Grille" og "The Trump Tower Filet Mignon."

Du kan ikke spise hjemme de fleste af deres signaturretter. Den mest populære ret på menuen er "Trump Tower Burger", som koster 8.

Trump Grill er et steakhouse, der tilbyder retter som "Trump Tower Burger", "The Trump Tower Grille" og "The Trump Tower Filet Mignon." Den mest populære ret på menuen er 8, "Trump Tower Burger".

#4. Originalen – Jack Daniel's Barbecue Sauce Opskrift til din næste BBQ

Dette afsnit vil handle om opskriften på en lækker Jack Daniel's Barbecue Sauce. Den er nem at lave, og den kan bruges til din næste BBQ.

Ingredienser:

– 1/2 kop ketchup

– 1/4 kop brun farin

– 1/4 kop cidereddike

– 2 spiseskefulde Worcestershire sauce

– 1 spsk sojasovs

– 2 spsk dijonsennep

– 2 spiseskefulde af Jack Daniels whisky

#5. Originalen – Coca-Cola opskrift fra 1886 Everybody

Den originale opskrift på Coca-Cola, som vi kender den i dag, blev skabt af John Pemberton i 1886. Han var farmaceut og opfinderen af Coca-Cola.

Coca-Cola er en kulsyreholdig drik, der indeholder sukker, koffein, vand og smagsstoffer som vaniljeekstrakt eller kanel. Den er produceret af The Coca-Cola Company i Atlanta Georgia.

Første gang verden smagte Coca-Cola den 8. maj 1886 på Jacob's Pharmacy i Atlanta, Georgia.